Samen naar een optimaal resultaat

ILEX voor uitgedachte projecten

ILEX Installatiemanagement werkt voor beroepsmatige en eenmalige bouwopdrachtgevers aan gepland en bestaand vastgoed en aan gebouwen in uitvoering. Ons team heeft nationaal en internationaal ervaring met elk type bouwproces. Hoogstwaarschijnlijk ook die van u.

Evenveel aandacht voor installatietechniek als voor bouwtechniek. Dit draagt bij aan een maximale bundeling van kennis en ervaring, maar ook aan optimale communicatie tussen alle deelnemende partijen. Deze elementen zorgen voor de unieke en ideale werkmethode van ILEX.

http://ilex_diagram_v2

Elementen & jaargetijden

We werken samen mét de natuur in plaats van het verbruiken daarvan. Duurzaamheid is voor ons een enorm belangrijk aspect. Dit streven we na door de elementen & jaargetijden te vertalen naar praktische oplossingen voor uw gebouw.

Samenwerken met de elementen

De natuur biedt de ideale werkomgeving. Maar u werkt in een gebouw en moet dat klimaat zelf scheppen. Daarin spelen onvoorstelbaar veel factoren een rol. De gebouwen en het groen om u heen, architectuur, constructie en materiaal van uw eigen pand, het daglicht dat binnenvalt. Maar ook de installaties voor verwarming, koeling en luchtvochtigheid, beveiliging en transport, keukeninrichting en sanitair, electra, data – en telecommunicatie. Geen wonder dat het niet meevalt om de natuur te evenaren.

Het is dan ook onze missie om het klimaat in uw gebouw zo goed mogelijk in overeenstemming te brengen met de natuur. Dit doen wij door de oplossingen zoveel mogelijk in het teken te zetten van de elementen & jaargetijden. Dit zorgt uiteindelijk voor een meer natuurlijke, gezondere en betere (werk)omgeving voor de mensen in uw gebouw. Bekijk hier enkele voorbeelden of neem contact met ons op en dan denken we graag met u mee.

Benieuwd naar onze diensten?

Naar diensten

© 2024 ILEX
Gerealiseerd door Bobix